Svarbi informacija mokėtojams!!!

Svarbi informacija mokėtojams!!!

2020 04 03
Valstybėje paskelbus ekstremalią situaciją bei karantiną, UAB „Ukmergės butų ūkis“, siekiant pagelbėti vartotojams patiriantiems finansinius sunkumus, informuoja, kad ekstremalios situacijos bei karantino metu:

  • nebus skaičiuojami delspinigiai už pradelstas mokėti sumas,
  • nebus siunčiami priminimai ir įspėjimai apie skolų grąžinimą,
  • laikinai sustabdomi ikiteisminių skolų išieškojimo veiksmai bei vykdomųjų dokumentų perdavimas antstoliams.

Vartotojams, kurie dėl karantino įvedimo neteks darbo, kuriems gerokai sumažės pajamos dėl priverstinių nemokamų atostogų, prastovų, kurie negalės užsiimti individualia veikla ir dėl to negaus pajamų, įmonė suteiks galimybę už komunalines paslaugas atsiskaityti per ilgesnį laikotarpį nei įprastai.

UAB „Ukmergės butų ūkis“ klientai, susidūrę su minėtais finansiniais sunkumais dėl paskelbto koronaviruso karantino, turi pateikti laisvos formos prašymą dėl mokėjimų atidėjimo ir pridėti dokumentus, kurie pagrįstų jo prašymą. Prašyme privaloma nurodyti vartotojo adresą ir telefoną. Visus dokumentus galite siųsti paštu UAB „Ukmergės butų ūkis“, S. Daukanto  g. 18, LT-20176, Ukmergė,  el. paštu info@ubu.lt arba įmesti į pašto dėžutę, kuri yra prie pagrindinių įmonės durų. Dėl platesnės informacijos kreipkitės į bendrovę telefonu 8-340-65233 arba el. paštu info@ubu.lt. Su kiekvienu vartotoju bus susisiekta ir problema sprendžiama individualiai.

 

Skip to content