DĖMESIO! Informacija dėl laiptinių dezinfekcijos

                    Informuojame, kad siekdama sustabdyti koronaviruso plitimą Ukmergės mieste ir rajone, UAB „Ukmergės butų ūkis“ gavo Visuomenės sveikatos priežiūros veiklos licenciją verstis kenkėjų kontrole (dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija). Ukmergės rajono savivaldybės administracijos direktorius 2020 m. kovo 21 d. įsakymu Nr. 392 pavedė UAB „Ukmergės butų ūkis“ atlikti bendro naudojimo patalpų dezinfekavimą pagal LR Sveikatos apsaugos ministerijos parengtus aplinkos valymo ir dezinfekcijos, esant nepalankiai COVID-19 situacijai, rekomendacijas. UAB „Ukmergės butų ūkis“ nuo kovo 20 d. pradėjo dezinfekavimo darbus bendrovės administruojamų daugiabučių namų ir daugiabučių namų savininkų bendrijų namų laiptinėse. Laiptinės dezinfekuojamos spiritine valymo priemone „DEZ-IN“.

              Gyventojų prašome nepalikti dviračių, vaikiškų vežimėlių ir kitų asmeninių daiktų bendrose erdvėse ir dezinfekavimo metu bei 30 minučių po dezinfekcijos neiti į laiptinę.

              Taip pat gyventojų prašome prisidėti prie koronaviruso plitimo sustabdymo ir patiems dezinfekuoti laiptines, durų rankenas, turėklus ir kt.

              Daugiau informacijos apie aplinkos valymą ir dezinfekciją galima rasti Lietuvos Respublikos Sveikatos apsaugos ministerijos rekomendacijose dėl aplinkos valymo ir dezinfekcijos, esant nepalankiai COVID-19 situacijai, kurios taip pat yra patalpintos šioje internetinėje svetainėje (www.ubu.lt).

Skip to content