Svečiuose UAB “Druskininkų butų ūkis” ir Druskininkų savivaldybė

Šių metų Liepos 27 – tą dieną Ukmergėje svečiavosi Druskininkų savivaldybės atstovai kartu su UAB „Druskininkų butų ūkių“ vadovais. Viešnagės tikslas – susipažinti su UAB „Ukmergės butų ūkis“ naudojama nauja programine įranga.

UAB „Ukmergės butų ūkis“ šiai dienai yra įsidiegęs programinę įrangą padedančią valdyti visus įmonės atliekamus darbus. Programos dėka yra galimas paprastas ir aiškus darbų valdymas: kiekvienas darbas yra įrašomas į duomenų bazę, kiekvienam darbui yra priskirtas vykdytojas, kuris atlikęs darbą perduoda atsakingiems žmonėms jį patvirtinti ir tik po patvirtinimo darbas yra traktuojamas atliktu. Ši programa taip pat labai pasitarnauja bendraujant su įmonės klientais – galima tiksliai ir aiškiai atsakyti į įvairius gyventojams kylančius klausimus, kadangi įvedus adresą matosi kiekvienas fiksuotas, atliktas ar vykdomas darbas konkrečiame name ar net bute.

Druskininkų savivaldybės bei UAB „Druskininkų butų ūkis“ darbuotojams buvo praktiškai pademonstruota kaip veikia programa ne tik iš vadovų, bet ir iš kitų grandžių darbuotojų pozicijos. UAB „Ukmergės butų ūkis“ sulaukė svečių komplimentų dėl modernumo ir aiškaus darbų valdymo.

Ar Druskininkų butų ūkis pasieks ukmergiškių pavyzdžiu – spręsti jiems. Džiugu, kad Ukmergės įmonės turi ką parodyti ir kuo pasidalinti su panašiose rinkose veikiančiomis įmonėmis, bei dėl savo modernumo tampa žinomos respublikiniu mastu, tačiau įvaizdis prieš kitus yra mažiausiai aktualus, svarbiausia, kad kiekvienas UAB „Ukmergės butų ūkis“ klientas galėtų pajausti geresnį aptarnavimą ir geresnę teikiamų paslaugų kokybę.

 

Skip to content